Skip to content Skip to footer

Ervaringen

De nabestaanden hebben veel waardering voor de asverstrooiingen die wij verzorgen.

Namens de familie en vrienden wil ik jullie hartelijk bedanken voor afgelopen zaterdag. Jullie waren beide zo vriendelijk en hulpvaardig. Heel respectvol ook, ondanks alle gekkigheden. Mede dankzij jullie is het een waardig afscheid geweest, waardoor iedereen het verdriet een plek kan geven. Nogmaals dank.

Sandra K.

Ik wil u bedanken voor de prima verzorging van de asverstrooiing van mijn moeder op 26 juli bij Wijk aan Zee. Deze vond op een zeer ontspannen en respectvolle wijze plaats. Onze dank hiervoor.

Marcel van D.

Afgelopen zaterdag hebben wij de as van onze (schoon)moeder en oma verstrooid. Het was ondanks de flinke deining een mooie manier om voor de laatste keer afscheid te nemen. Bedankt voor de geboden faciliteiten en het gebruik van het sfeervolle schip.

Harm-Jan L.

Bij dezen wil ik u nog heel hartelijk danken voor de fantastische dag die u mij en de familie heeft bezorgd. Een dag om nooit te vergeten.

Piet R.

Ik denk dat de hele gebeurtenis indruk heeft gemaakt op de mensen die er waren. Het was een speciale manier van afscheid nemen, erg indrukwekkend voor ons allemaal. Nogmaals bedankt voor het regelen.

Vincent V.

Ik wil u graag laten weten dat ik zeer tevreden ben over uw dienstverlening en zal uw onderneming aanbevelen mocht de gelegenheid zich voordoen. Nogmaals mijn dank.

Hans S.

Bij deze wil ik u bedanken voor de uitstekende verzorging van de asverstrooiing gisteren.

Linda S.

Dank voor de prettige wijze van begeleiding. De boottocht en asverstrooiing verliep zoals wij het hadden verwacht. Volledig in de prettige rust en sereniteit.

Franklin D.

Dan rest mij nog om van de gelegenheid gebruik te maken om u te bedanken voor de mooie herinnering die wij over hebben gehouden aan de verstrooiing op zee. Wat fijn dat alles zo mooi en persoonlijk geregeld kon worden.

Wendy D.