Skip to content Skip to footer
Asverstrooiing noordzee

De golven als laatste rustplaats

Wij verzorgen met ons zeewaardige en gecertificeerde passagiersschip “Koningin Emma” sinds 1997 vanuit de haven van IJmuiden asverstrooiingen op de Noordzee. Het schip is uitgerust met moderne navigatiemiddelen en audioapparatuur, waardoor de positie van de verstrooiing nauwkeurig kan worden bepaald. Al duizenden jaren is het in veel culturen gebruikelijk om de as van een dierbare na de crematie te verstrooien op het land of in het water, in plaats van deze te bewaren of bij te zetten in een urn.

Vooral het uitstrooien van as in bewegend water, zoals een rivier of de zee, wordt doorgaans ervaren als een bijzondere en waardevolle vorm van afscheid nemen. Bij het verstrooien van as over de golven speelt ook vaak een speciale relatie van de overledene met de zee een rol. Of u nu alleen of met een groep bij de asverstrooiing aanwezig wilt zijn, bij ons is het mogelijk tot maximaal 75 personen. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht

Reacties asverstrooioiing noordzee

Ervaringen

Dan rest mij nog om van de gelegenheid gebruik te maken om u te bedanken voor de mooie herinnering die wij over hebben gehouden aan de verstrooiing op zee. Wat fijn dat alles zo mooi en persoonlijk geregeld kon worden.

Wendy D.

Dank voor de prettige wijze van begeleiding. De boottocht en asverstrooiing verliep zoals wij het hadden verwacht. Volledig in de prettige rust en sereniteit.

Franklin D.

Bij deze wil ik u bedanken voor de uitstekende verzorging van de asverstrooiing gisteren.

Linda S.